L-V: 900 - 2000
TERMENI SI CONDITII
(actualizat in 01.07.2022)

 

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i acceptati fara alte limitari sau rezerve. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului https://www.3dxray.ro, detinut si operat de SC 3D X-RAY SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Motilor Nr. 106, Ap. 5, Cluj, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/1661/2020, cod unic de inregistrare fiscala 42642057, Banca Transilvania, IBAN RO81BTRLRONCRT0556348101, avand punctul de lucru pe Str. Voltaire Nr. 16, Cluj-Napoca, Cluj. SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) si isi rezerva dreptul de a modifica unilateral, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul prezentelor conditii legale de utilizare a site-ului.

 

GENERALITATI

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre  serviciile si solutiile oferite de SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) clientilor.

 

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informativ. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, alte date) este proprietatea exclusiva a SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro)  si este protejat de legislatia nationala in materia proprietatii intelectuale, a drepturilor de autor, a marcilor si indicatiilor geografice, precum si de conventiile internationale aplicabile.

Continutul site-ului https://www.3dxray.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro).

 

CONDITII, GARANTII SI LIMITARI

SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesara obtinerea acordului vreunui tert.

SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) isi rezerva dreptul ca in orice moment sa modifice in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Utilizatorii inteleg si accepta ca accesul la site si la serviciile si produsele prezentate va fi conditionat in mod obiectiv de conexiunea la internet si dotarile hardware si software folosite de fiecare Utilizator. SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro)  isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site si nu isi asuma raspunderea pentru eventuala imposibilitate de accesare a site-ului din cauza unor probleme de compatibilitate cu calculatorul propriu al fiecarui Utilizator. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

Site-ul poate contine date inexacte sau erori. Informatiile de pe site sunt pregatite si furnizate „ca atare” fara niciun fel de garantie, cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitate satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop. SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site. SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro). Utilizatorii care sunt interesati de aceste servicii se vor adresa direct SC 3D X-RAY SRL (3dxray.ro) pentru a obtine informatii complete si actuale.